Το Acquarella είναι ένας εξαιρετικός ροζέ ξηρός οίνος, που προέρχεται από ένα μοναδικό χαρμάνι ποικιλιών: 60% Μοσχοφίλερο, 20% Ασύρτικο και 20% Syrah. Φέρει την Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητά του και την αυθεντική προέλευσή του.

Το Acquarella ξεχωρίζει με το λαμπερό saumon χρώμα του και τις ανεπαίσθητες ροζ ανταύγειες του. Τα αρώματά του περιλαμβάνουν pink grapefruit, ενώ νότες από ροδάκινο και μύρτιλο συμπληρώνουν την αρωματική του παλέτα. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με υπέροχη δομή, νεύρο και εκφραστική επίγευση.

Γιατί το Acquarella συνδυάζεται ιδανικά με συγκεκριμένα πιάτα

Το Acquarella, με την πληθωρική του γεύση και τα περίτεχνα αρώματα, δημιουργεί εξαιρετικές αρμονίες με διάφορα καλοκαιρινά πιάτα. Η πολυπλοκότητα των γεύσεων και η ισορροπημένη οξύτητά του το καθιστούν ιδανικό συνοδό για carpaccio σολομού, τηγανητά μπαρμπούνια και pasta θαλασσινών.

  • Carpaccio Σολομού: Η φρεσκάδα του σολομού ενισχύεται από την οξύτητα και τα αρώματα pink grapefruit του Acquarella. Το Μοσχοφίλερο προσδίδει ευωδιαστές νότες, ενώ το Ασύρτικο παρέχει τη δομή και το νεύρο που χρειάζονται για να αναδείξουν την απαλή γεύση του σολομού. Το Syrah συμπληρώνει με μια ελαφρά πικάντικη νότα, προσδίδοντας βάθος στον συνδυασμό.
  • Τηγανητά Μπαρμπούνια: Τα τηγανητά μπαρμπούνια, με τη λιπαρότητά τους και την τραγανή υφή τους, βρίσκουν έναν εξαιρετικό αντίπαλο στο Acquarella. Η οξύτητα του κρασιού κόβει τη λιπαρότητα των ψαριών, ενώ οι νότες ροδάκινου και μύρτιλου προσφέρουν μια φρουτώδη αντίθεση που ενισχύει την συνολική γεύση του πιάτου.
  • Pasta Θαλασσινών: Τα αρώματα του Acquarella συνδυάζονται υπέροχα με τα πλούσια αρώματα των θαλασσινών στην pasta. Η ελαφριά οξύτητα και η εκφραστική επίγευση του κρασιού αναδεικνύουν τις γεύσεις των θαλασσινών, δημιουργώντας μια ισορροπημένη και πλούσια γαστρονομική εμπειρία.

Αυτό το μοναδικό κρασί είναι ο ιδανικός συνοδός για τις καλοκαιρινές σας απολαύσεις. Η αρμονία των γεύσεων του Acquarella με αυτά τα πιάτα αναδεικνύει την ξεχωριστή του ποιότητα και την ικανότητά του να εμπλουτίζει τις καλοκαιρινές γαστρονομικές σας εμπειρίες.

Απολαύστε το Acquarella και μόνο του

Απολαύστε το ροζέ κρασί Acquarella εξίσου ευχάριστα και μόνο του, χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η μοναδική του γεύση και το αρωματικό του προφίλ το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και χωρίς συνοδεία φαγητού.
Η ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι στους 8-11°C, για να αναδείξετε τα αρώματα και τις γεύσεις του στο μέγιστο.

Επιλέξτε το Acquarella και ανακαλύψτε το τέλειο food pairing για τις καλοκαιρινές σας στιγμές!