Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι η ναυαρχίδα μας, το λευκό κρασί A Priori, είναι πλέον διαθέσιμο στις διεθνείς πτήσεις της Aegean Airlines! Αυτή η συναρπαστική συνεργασία φέρνει το αγαπημένο μας κρασί σε νέα ύψη, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να απολαύσουν μια γεύση Ελλάδας κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Aegean Airlines για αυτή την υπέροχη ευκαιρία.

Το A Priori, ένα λευκό ξηρό κρασί από 100% Μοσχοφίλερο, αποτελεί πλέον μέρος της εμπειρίας γεύματος εν πτήσει για τους επόμενους τέσσερις μήνες, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2023. Αυτό το κρασί, μία Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Μαντινεία, ξεχωρίζει για τα έντονα αρώματα εσπεριδοειδών και λουκουμιού. Είναι ισορροπημένο στο στόμα, με τραγανή οξύτητα και μακρά, αναζωογονητική επίγευση. Το A Priori συνοδεύει άριστα πράσινες σαλάτες και ψητά ψάρια, ενώ πίνεται και ως απεριτίφ. Σερβίρεται δροσερό σε θερμοκρασία 9-11°C.

Προσκαλούμε όλους τους ταξιδιώτες να ζητήσουν το A Priori κατά τη διάρκεια της πτήσης τους και να απολαύσουν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις της περιοχής μας. Απολαύστε το ταξίδι σας με ένα ποτήρι A Priori και ζήστε την ουσία του Οινοποιείου Novus.